Executie si montaj terase&foisoare
Reconditionare lemn stratificat

           Pentru a rezista timpului si intemperiilor, lemnul are nevoie de atentie si de grija. Rolul nostru este sa il punem in valoare, sa ii redam stralucirea si sa restabilim confortul casei dvs.

 • Amenajare terase
 • Montare deckuri
 • Reconditionare usi
 • Reconditionare tamplarie
 • Amenajare foisoare
 • Montare locuri de joaca
 • Reconditionare scari
 • Restaurare elemente din lemn
Afla mai multe

Punctele noastre forte

Suntem pasionati de ceea ce facem. Investim continuu in acest business, pentru a ramane mereu un exemplu de profesionalism.

Echipamente performante

Folosim echipamente profesionale, pentru un rezultat profesionist

Disponibilitate 24x7

Raspundem cu promptitudine oricarei solicitari, fie si numai pentru a oferi un sfat.

Calitate garantata

Reconditionarea inseamna responsabilitate pentru rezultatul final. 

Despre noi

Nu exista provocare prea mare atunci cand vine vorba despre reconditionare. Va vom oferi solutia corecta pentru dumneavoastra, de la sfaturi diy pana la a va pune in legatura cu fabrici de tamplarie sau restauratori profesionisti.

107744324_2738259113071849_4592025385262758627_n

De ce suntem diferiti

         Credem in puterea si importanta sustinerii reciproce intre afacerile locale. Un business mic se poate transforma intr-o sursa de stabilitate, bunastare si progres pentru comunitatea din care face parte si, in acelasi timp, poate dezvolta legaturi strategice cu alti antreprenori din domeniu, pentru a crea un hub important care sa le permita tuturor sa creasca impreuna.

 . 

            Atunci cand a aparut oportunitatea de a intra in acest domeniu, nu  aveam o idee clara despre cat de departe se poate merge pe acest drum. A fost nevoie de ani de incercari, experiente noi si multa munca pentru a putea ajunge la un pachet de servicii apreciate de cei mai pretentiosi clienti. Activitatea noastra inseamna:

 • Calitate superioara
 • Rezultate exceptionale
 • Gama bogata de servicii

Portofoliu

Suntem incantati sa va prezentam cateva dintre proiectele noastre de succes:

5
Reconditionare usi exterior

Am fost onorati sa contribuim la innoirea aspectului uneia dintre cele mai cunoscute si impresionante locatii din orasul Iasi, opera arhitecturala a secolului XIX si un reper important pe harta acestuia. A fost o munca laborioasa si o mare responsabilitate, necesitand implicarea noastra totala.
Afla mai multe
stalp-placat-lemn-terasa-neoromaneasca
Terasa in stil neotraditional

Acesta este unul dintre cele mai recente si mai dragi proiecte in care ne-am implicat, o provocare arhitecturala si tehnica pe care am finalizat-o cu succes, reusind sa transformam un vis pe hartie intr-o frumoasa terasa in stil neoromanesc cu care ne mandrim atat noi, cat si proprietarii.
Afla mai multe
4
Reconditionare usi interior

Reconditionarea unor usi de interior poate sa fie o experienta total neasteptata, mai ales atunci cand este vorba despre obiecte vechi. Timpul lucreaza asupra lemnului in forme felurite, iar rezultatul final depinde foarte mult de experienta si de indemanarea cu care este abordata fiecare problema.Afla mai multe

Cine suntem noi