Servicii oferite

De la reconditionare tamplarie pana la executia unor proiecte complexe 

      Oricare  ar fi nevoia dumneavoastra, suntem pregatiti sa va fim alaturi. Suntem obisnuiti sa facem fata celor mai mari provocari si celor mai inalte standarde, clientii nostri avand un nivel foarte ridicat al asteptarilor cu privire la serviciile pe care pe primesc. Discretia si seriozitatea, alaturi de profesionalism si onestitate, sunt calitatile care i-au convins pe acestia sa revina de fiecare data, atunci cand au avut nevoie de ajutorul nostru.  

       Timpul a dovedit ca usile si tamplaria de lemn stratificat sunt o investitie atat din punct de vedere estetic, cat si ca eficienta termica, permitand in acelasi timp casei dumneavoastra sa respire si sa pastreze conexiunea cu natura, atat de importanta pentru sanatatea si confortul unei familii. Totusi, fiind elemente naturale supuse intemperiilor, apare necesitatea periodica a reconditionarii acestora - o alternativa deloc de neglijat inlocuirii lor, atat din punct de vedere al costurilor cat si al disconfortului pe care il implica o astfel de schimbare. 


          De asemenea, un loc important pentru relaxare il reprezinta terasa. Aceasta este nu doar o extensie a casei, ci un spatiu ideal pentru a petrece timpul liber, impletind armonios siguranta si confortul cu senzatia de libertate oferita de natura. Pentru viata agitata a celor ce traiesc in zone metropolitane, terasele sunt adevarate oaze in care reusesc sa alunge stresul cotidian si sa isi incarce bateriile pentru noi provocari. 
detaliu-montare-stalp-lemn-terasa

Servicii

Va oferim o gama larga de produse si  servicii de calitate:

Reconditionare tamplarie

Tamplaria de lemn stratificat reprezinta un mod eficient si elegant prin care va puteti imbunatati confortul casei dumneavoastra. Dar este important sa stiti ca o corecta intretinere a acesteia va va scuti in viitor de cheltuieli importante, datorate deteriorarii provocate de factorii de mediu si de trecerea timpului.                                             


                                               

                                                                                                                

107389118_647846139147750_5785802189277181508_n-1024x576
Reconditionare scari interior

Un loc special intr-o casa este reprezentat de  scarile interioare, cel mai adesea ele fiind gandite ca un element principal in designul unui camin. Avand in vedere modul intens de folosire al acestora, lemnul stratificat - prin rezistenta sa superioara - este si aici alegerea ideala. Daca ati facut o astfel de investitie sau urmeaza sa o faceti, luati in calcul ca o intretinere periodica va va scuti de multe batai de cap pe termen lung, pentru ca traficul intens la care sunt supuse va stirbi din frumusetea si rezistenta treptelor.2
Reconditionare usi exterior

Usa de intrare a unei case este emblema cu care ne  intampinam musafirii si care ne bucura si pe noi, dupa o zi grea de munca - de aceea ii acordam o importanta speciala atunci cand o alegem. O usa de lemn stratificat este o alegere perfecta atat prin frumusete, cat si prin rezistenta. Protejand-o periodic de efectele intemperiilor si a folosirii prelungite, va puteti asigura ca investitia dumneavoastra va continua sa fie admirata cat mai mult timp.                                  


117432395_2606182162975359_1828113510924217246_n
Reconditionare decuri

Ne indreptam acum spre zona de exterior a casei, terasa fiind un loc extrem de iubit in zilele insorite de vara, oaza noastra de libertate si liniste la care ne intoarcem cu drag si in care ne dorim sa ne simtim ca intr-o perpetua vacanta.  Fie ca avem oaspeti sau nu, confortul este prioritar atunci cand concepem aceasta extensie a caminului nostru,  iar decurile ofera atat caldura, cat si eleganta si eficienta. In timp, intemperiile influenteaza calitatea lemnului, reconditioanrea acestuia fiind o solutie avantajoasa. c1
Reconditionare usi interior

O mare parte din confortul unui camin este data de modul in care se asigura intimitatea fiecarui membru al familiei. O usa de interior de calitate ofera linistea necesara pentru pastrarea armoniei pe care fiecare dintre noi o cauta, odata ajuns acasa. Si aici, lemnul stratificat este alegerea perfecta, atat prin calitate cat si prin frumusete. Pentru o viata cat mai lunga a investitiei dumneavoastra, intretinerea si reconditionarea acesteia este solutia ideala.


117444928_1356460237885152_8048707190541368517_n
Design Exterior

Pentru cei indrazneti si inovativi, care isi doresc pentru caminul lor un design deosebit, suntem in masura sa ii ajutam sa isi indeplineasca visul. Colaborarea cu arhitecti talentati, precum Radu Iacob, ne-a permis in trecut sa transformam o terasa banala intr-o  minunata interpretare in stil neoromanesc, imbinand aerul boem al caselor boieresti din secolul XIX cu confortul oferit de materialele si finisajele accesibile in prezent. 

Oricare sunt asteptarile dumneavoastra, va promitem ca ne vom stradui sa le depasim.p1